Spring/Summer 2017Spring/Summer 2017Spring/Summer 2017
terug naar pressroom

Spring/Summer 2017

Spring

De modetrends van 2017 laten ons verlangen naar een frisse start van het nieuwe jaar. Aaiko onderstreept dit gevoel met haar Spring/Summer 2017 collectie, waarin heldere kleuren, een rijkdom aan prints en het spelen met verschillende silhouetten het beeld bepalen. Met deze nieuwe collectie is het mixen en matchen van verschillende items een koud kunstje, alles is tenslotte geoorloofd.

 

Het Spring seizoen laat een moderne look zien die helemaal past in het straatbeeld van nu door gebruik te maken van primaire kleuren en sportieve elementen, gecombineerd met rijk materiaalgebruik zoals jacquard, faux leather en mesh.

 

Prints spelen een essentiële rol in de lente; van animal en dip dye tot ethnische prints, maar ook op flora & fauna geïnspireerde patronen komen met regelmaat terug om elke garderobe de nodige diversiteit te geven. Details als smock, fringes, studs en kant zorgen voor speelsheid. Wat betreft de silhouetten kiest Aaiko enerzijds voor los en wijd om een casual comfort look te creëren, anderzijds komt juist een strak straight silhouette naar voren. De laatste is terug te zien in de eyecatcher van het seizoen: het luxe wit gestreepte Women’s Suit is, die 70’s chic en tegelijkertijd pure nonchalance uitstraalt.

 

Summer

Als de temperatuur stijgt worden stoffen lichter en laten we zongebruinde schouders en rug zien. Los vallende items in schitterende pastels en tropische prints uitgevoerd in koele materialen, maken het trotseren van de warme stad tot een ware fashionshow. Subtiele details zoals strikken, knopen en draperingen zorgen voor een vrouwelijk en tegelijkertijd luchtig beeld.

 

Aaiko laat zien dat ook gedurende het Summer seizoen gespeeld kan worden met verschillende lagen en vormen, mixing & matching zorgt voor interessante en verrassende combinaties. Open ruggen en off the shoulder tot maxi length summer dresses en transparante stoffen leveren een gevarieerd zomers beeld; Bohemenian meets French Riviera.

 

Ton-sur-ton en prints-on-prints spelen een belangrijke rol en creëren vrouwelijke, doch stoere looks. Zo flaneer je moeiteloos tussen een businessmeeting en je favoriete terras om er te allen tijde fabulous uit te zien. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Autumn Essentials
Autumn/Winter 2016
Spring/Summer 2016

LINKS

SOCIAL MEDIA AAIKO

Over Aaiko

Bij Aaiko kun je zowel terecht voor tijdloze en klassieke basisstukken als voor modieuze blikvangers. Het Nederlandse modemerk werd tien jaar geleden opgericht door Pauline Brakenhoff. Het is een snel groeiend merk, met inmiddels twee eigen winkels in Amsterdam en behalve 200 verkooppunten in Nederland ook nog 180 verkooppunten wereldwijd. In het Japans betekent Aaiko ‘geliefd’, terwijl het in het oud-Germaans staat voor ‘stoer’ – deze twee eigenschappen vind je terug in alle ontwerpen. De kleding is trendy, creatief en vrouwelijk. Het zijn subtiele ontwerpen; perfect afgewerkt en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.